2009. június 27., szombat

Csicseriborsó saláta


Hozzávalók: egy doboz konzerv csicseriborsó
két kisebb lila hagyma
két paradicsom
só, bors
olívaolaj, fehérborecet
A hagymát és a paradicsomot kockára vágjuk.
A csicseriborsó konzervet egy salátaás tálba tesszük, hozzá adjuk a hagymát, a paradicsomot.
Ízlés szerint borsozzuk, enyhén megsózzuk.
Olívaolajjal és borecettel ízesítjük és összekeverjük.
Petrezselyem zöldjével díszítjük.
Gyors, egyszerű, és mivel sokan nem ismerik különleges. A siker garantált !

1 megjegyzés:

Lakodalmas vagy sváb kifli

  Nagyon szeretem sütni, mert akár kemencében, akár villanysütőben egyformán szépre sül.  Először lakodalomba kértek meg sütni, akkor kaptam...